User Tools

Site Tools


Sidebar

FYI

As of May, 2021, This site is being modified, upgrading to new software and settings.

led_улично_осветление:класификация

В крайна сметка, естетическият компонент в декорацията на фасадата е не по-малко важен от практичния. В крайна сметка с тяхна помощ можете не само да спестите пари, но и да създадете красива лека рамка за езера, фонтани, пътни настилки, граници и защитни огради. На пазара можеш да откриеш много и различни модели, от по-традиционни варианти - до по-модернистични такива. 2. Фенерчета. Магистралите, големите магистрали обикновено се осветяват с лампи с отражатели, които позволяват насочване на светлината в различни посоки, и лампи с капацитет до 400 вата. Ако това се случи, ще има голям риск металните частици да попаднат в зоната на действие на полупроводника. Те са изключително ефективни, удароустойчиви и енергоспестяващи, а поради малките им размери, можеш да ги съчетаеш с красиви и по-елегантни модели лампи, които няма да стоят грубо в интериора на стаята ти. Светодиодите са главна съставна част на популярните лед лампи, които се използват почти навсякъде в ежедневието ни.

Отделните типове и серии LED крушки се отличават и с различна посока и ъгъл на разпръскване на светлината. Този тип LED крушки ще са идеалният завършващ елемент в случай, че сте решили да придадете на своето помещение една по-старинна атмосфера, характерна за вече отминали епохи. Този вид осветителни тела са класически и са доста удобни и практични. Соларните лампи доста улесняват ежедневието ни. С помощта на LED осветлението ще спестиш пари, защото този вид лампи са с много дълъг живот. Атрактивни технически характеристики на линията са нейното безопасно напрежение с ниско напрежение (12 V) и дългият експлоатационен живот. Основата на фасадното осветление е набор от определен тип осветителни устройства, които се различават по предназначение и вид конструкция. След като осветителното тяло е съчетано с добра LED крушка, няма да се наложи да бъде заменяно дълги години. Животът им е до няколко години. Отделно е инсталиран и 50-милиметров бодилифт кит, като така клирънсът на всъдехода нараства с 80 мм до внушителните 290 мм. Ние обаче ви ги предлагаме на изумително добра цена, от която да се възползвате. На второстепенните пътища се използват фенерчета от 150 - 250 вата. На пазара днес се предлагат по-мощни модели с 4 до 9 лампи. Техният живот се измерва в десетки хиляди часове, което води до заключението, че няма да ти се налага да ги сменяш често.

Те са високи около метър и половина, до метър и осемдесет и са задължителна интериорна придобивка, ако искаш да внесете уют, стил и дизайнерско излъчване на своя дом или офис. Те умеят да се вписват към всеки интериор и да изместват фокуса към онова обзавеждане, в което сте вложили много повече средства. Ако искате да се присъедините към техния брой и да сте запознати, нийл арт да поръчам препоръчваме ви да се запознаете с материалите по-долу. Това е чудесен начин да създадете стилен дизайн и да се съсредоточите върху архитектурните изисквания и оригинални детайли в екстериора на сградата. Duralight се използва главно за създаване на контури в ландшафтен дизайн. Интериорът също оказва влияние върху избора на подходящи лампи и LED осветления. Спомнете си, че под външно (улично осветление) се разбира архитектурно осветление, както и осветление на улици и пътища, площади, паркове, площади, домакински парцели, открити промишлени съоръжения с помощта на подходящи (в случая LED) лампи. Съвременните диодни крушки са с ниска консумаци, започват да се изплащат още през първата година и продължават да ви спестяват десетки левове в течение на продължителността на живота им, което означава, че са добра дългосрочна инвестиция в допълнение на другите ползи при използването им-LED крушките моментално светват без да е необходимо време за загряване, не използват живак, а качеството на светлината е равно или превъзхожда традиционните осветителни крушки.

Имат много предимства - спестяват разходи, не е необходимо електричество за захранването им и опазват околната среда от вредни вещества. Първо, е необходимо специалистите да изготвят проект за осветление, който включва:- изчисляване на яркостта, осветеността и други показатели в съответствие с SNiP и PUE. Не на това мнение са специалистите от германската компания Delta4x4, които от няколко десетилетия се занимават с подобрения за оф-роуд на редица всъдеходи, сред които, разбира се, е машината от тяхната родина. Ако имате нужда от допълнителни разяснения по отношение на този признак, не се колебайте да се свържете със специалистите на ELMARK, които ще отговорят на всичките ви въпроси. Лампионите са стоящ вид лампи, които се поставят на пода и служат като допълнителен, но доста ефикасен източник на светлина. През 2012 г. Австрия и Германия изоставиха натриевите лампи, топове и тениски цена преминавайки изцяло към LED улично осветление. Този фактор е от значение за синхронизирането на външния вид на LED крушката с дизайна на осветителното тяло. Проверете опаковката на крушката за температура по скалата на Келвин .По-ниските числа означават светлина с по-топъл цвят. Техният дълъг живот и икономичността им по отношение на изразходваната електроенергия ги правят подходящ избор за всяко домакинство.